Tähtiloistetta ja Lehtimäki Tilausajot busseja

Tiesitkö, että Emma-Gaala on tänä vuonna järjestyksessään jo 32 kerta, kun tapahtuma järjestetään? Suomen suurin musiikin juhla järjestetään tulevana lauantaina 3.2.2018, jolloin luvassa on mahtava kattaus upeita artisteja sekä viihdettä. Espoon Metro Areenalla esiintyvät mm. Antti Tuisku, Evelina, Haloo Helsinki!, JVG, Sunrise Avenue, Reino Nordin ja Jenni Vartiainen.

Musiikkituottajat – IFPI FINLAND RY:n järjestämä musiikkialan tapahtuma sai alkunsa vuonna 1983, josta lähtien alansa menestyneimmät artistit sekä taiteilijat on palkittu eri kategorioissa asiantuntevan tuomariston voimin. Tarkoituksena ja tavoitteena on juhlistaa paitsi artistien onnistumisia, niin myös tuoda esiin suomalaista taidonnäytettä, ammattilaisten osaamista niin lavalla, kuin lavan takana.

1984 ensimmäisen naissolistin palkinnon pokkasi matkaansa edellisenä vuonna radioaalloilla ja konserteissa viihdyttänyt Anita Hirvonen. Miessolisteina palkittiin taasen legendaariset Matti ja Teppo. 31 kertaa järjestetyssä gaalassa Emmoja on jaettu peräti 14 kpl Lahesta ponnistavalle Jare Tiihoselle eli Cheekille. Jos ensimmäisenä vuotena kilpailuluokkia oli kolme; vuoden mies,- ja naissolisti sekä yhtye, niin tänä vuonna kilpailuluokkia on jo peräti 19 kpl.

Suomalaisen musiikin suosion sekä tarjonnan kasvaessa olemme olleet mukana Emma-Gaalojen yleisökuljetuksissa aiemminkin ja tänäkin vuonna jälleen hengessä mukana niin bussien kuin henkilökuntamme voimin. Jännityksellä odotamme mitä kaikkea loistelias ilta tuo tullessaan.

Sinäkin voit seurata Gaalaa suorana lähetyksenä Nelosella 3.2 klo 20 alkaen. Laitetaan popparit esille ja porukalla oma raati kasaan.

Kurkkaa enemmän tietoa tapahtumasta Emman omilta sivuilta.