Kevätunelmia ilman bussipulmia!

Retkikuume nousee kilpaa kevätauringon kanssa ja Lehtimäki Tilausajojen kysyntä vilkastuu päivä päivältä. Retkiä tekevät niin koululaiset, eläkeläiset, urheilujoukkueet, laulukuorot kuin teatterikerhotkin. Ryhmä kuin ryhmä, kohde kuin kohde – retkiunelmat on helppo toteuttaa, kun bussikyydeistä vastaa kuljetuksen ammattilainen.

Aikainen lintu bussin nappaa

Kutsu oma retkiryhmäsi koolle ja lähtekää yhdessä kevään iloihin Lehtimäen tilausajobussien turvallisessa ja leppoisassa kyydissä. Matkalle mielivien on kuitenkin hyvä muistaa, että bussivaraukset kannattaa sesonkiaikaan tehdä ajoissa. Kevään ja kesäsesongin suosituimpia tilausajokohteita ovat pääkaupunkiseutu lukuisine nähtävyyksineen ja tapahtumineen.  Luokkaretkikohteiden ykkönen on vuosi toisensa perään Suomen vanhin huvipuisto Linnanmäki.

Jos oma retkikohde on vielä löytämättä, meillä riittää ideoita, lupaavat Lehtimäen tilausajomyyjät. Rintaääni on syvä, sillä Lehtimäki Tilausajot on toteuttanut retkiunelmia jo vuosikymmeniä tehden matkanteosta sujuvaa sekä toimien retkenvetäjän apuna matkan suunnittelussa.

Sopiva auto alle ja menoksi

Matkustusmukavuus on sitä tärkeämpää mitä pidemmälle retki suuntautuu. Lehtimäellä retkenteko ei jää kalustosta kiinni, sillä valikoimassa on yli sadan auton moderni kalusto. Valittavissa on vaihtoehtoja henkilöautoista ja minibusseista hulppeisiin Premium-busseihin. Matkaan lähdetään aina puhtaalla, siistillä ja huolletulla kalustolla. Matkustusmukavuudesta ja turvallisuudesta huolehtii kuljettamisen ammattilaiset.

Tutustu parhaaseen Premium-luokkaan

Tutustu Comfort-luokkaan

 

Suorinta reittiä tilaukseen

Tarjouspyynnön lähettäminen onnistuu helposti nettisivujen tarjouspyyntölomakkeella. Bussin ja matkustusmukavuuden voi valita itse tai antaa tilausajomyyjien ehdottaa ryhmälle sopivinta autoa. Lomakkeeseen täytetään tiedot myös reittisuunnitelmista ja lisäpalvelutoiveista. Lehtimäki Tilausajot lähettää tarjouksen yhden päivän kuluessa.

Lähetä tarjouspyyntö http://lehtimakitilausajot.fi/tarjouspyynto/

Toki bussivaraukset ja tiedustelut voi hoitaa myös puhelimitse numerosta 0207 509 550 (arkisin klo 8-16) tai sähköpostitse tilausajot@lehtimakigroup.fi

 

Pikalinkit palveluihimme:

Tarjoilut ja matkaeväät kahvista tapaksiin, valmiiksi bussiin toimitettuna

Monipuoliset matkapalvelut – kaikki yhdellä tilauksella h

Linnanmäki-pakettimme koululaisryhmille