Lottemaa on superhauska uutuuskohteemme koko perheelle

 

Lehtimäki Matkat tarjoaa aurinkoiseen lomasesonkiin helppoja ja huolettomia matkapaketteja koko perheelle. Tämän kesän uutuuskohteemme on Lottemaan puuhapuisto Virossa. Yhdistimme samaan matkaohjelmaan kesäisen Tallink Europa -perheristeilyn ja kaupunkiloman kiehtovassa Tallinnassa. Vastaavaa yhdistelmää eivät muut kotimaiset matkanjärjestäjät tarjoa.

Lottemaa toivottaa tervetulleeksi myös suomalaiset lapsiperheet

Teemapuisto pohjautuu kansainvälisesti palkittuihin Lotte-elokuviin ja kirjoihin, jotka ovat suosittuja etenkin Virossa ja tuttuja monille suomalaisillekin lapsille. Vuonna 2014 avatusta Lottemaasta on muutamassa vuodessa tullut Viron suosituin lomakohde. On helppo ennustaa, että kiehtova tarina sekä kekseliäs vierailukohde kasvattavat suosiotaan myös suomalaisten lapsiperheiden keskuudessa!

Päivä täynnä touhua ja tekemistä

Koko perheen teemapuisto on eläinten keksijäkylä, jossa seikkailee mm. koiratyttö Lotte, Bruno-kissa ja Albert-jänis. Puistosta löytää puuhaa ja tekemistä aamusta iltaan, vaikkei itse kekseliäs olisikaan. Puistossa voi seikkailla, askarrella, oivaltaa, leikkiä, etsiä ulospääsyä labyrintista ja vaikka mitä. Baltian suurin teemapuisto sijaitsee merenrannalla, joten uima-asua ei tällä reissulla kannata jättää kotiin. Sateen sattuessa on hauska leikkiä tai vaikkapa tutkia keksintöjen koneita keksijäkylän talojen sisätiloissa. Alueelta löytyy ravintola- ja kahvilapalvelut.

Lehtimäen kyydissä Lottemaahan

Teemapuisto sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Pärnusta, Riikaan johtavan tien varrella. Matkat Lottemaahan ja takaisin taittuvat mukavasti Lehtimäki Comfort -tilausajobusseilla. Ammattitaitoiset kuljettajamme pitävät huolen retkeilijöiden viihtyvyydestä ja turvallisuudesta. Kuljetukset ja teemapuiston sisäänpääsyliput sisältyvät matkapakettimme hintaan.

 

Lähtöpäivät ti 4.7., ti 18.7. ja ti 1.8.

Tutustu matkapaketteihin ja varaa ennen kuin muut keksivät!
Koko perheen lomatoiveet samassa paketissa:

Lottemaa ja hotelliloma Tallinnassa, alk. 155 e/hlö

Klikkaa tästä  matkasivuille

Valittavana on myös matkapaketti ilman hotelliyötä:

Lottemaa ja Europa-perheristeily

Klikkaa tästä matkasivuille