Suunnitellaan yhdessä jo messuilla!

Lehtimäki Tilausajot ovat ahkeroineet viime vuodet toteuttaessaan asiakkaidensa sekä yhteistyökumppaneidensa elämyksiä. Ja hyvin ollaankin onnistuttu. Kokonaisvaltainen laatu ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu aina myynnistä varsinaiseen toteutukseen ovat kaikki tärkeässä osassa ketjua. Jatkuvalla kehittämisellä olemme päässeet tavoitteeseemme olla vahva alansa toimija, asiakaspalvelija, jolle matkan kuin matkan järjestäminen onnistuu pienimmätkin toiveet huomioiden.

Mini-mini-Minimessut 2018

Haluamme olla helposti asiakkaan tavoitettavissa verkossa, mutta edelleenkin asiakaskohtaamiset tapahtumissa ja messuilla ovat tärkeässä osassa toimintaamme. Kuluvana vuotena olemme mukana mm. Kokouspisteen järjestämillä Minimessuilla, joka on suunnattu kokous- ja tapahtumajärjestämisen ammattilaisille. Loistavia busseja ja tehokkaita minimessuja, niistä on hyvät kokoukset tehty! Tule sinäkin mukaan tehokkaaseen VIP-iltamaan, keskustelemaan tulevista tarpeistanne mukavassa tunnelmassa pystypöytien äärellä. Yhdessä, ajoissa ja huolella suunnitellen syntyy parhaita elämyksiä!

Espoon Hanasaaressa kokoonnutaan minimessujen merkeissä 12.2. Kampista Hanasaareen ja takaisin pääset kätevästi, milläs muullakaan, kuin Lehtimäki Tilausajot bussilla. 5.3.2018 olemme Vantaan Cumulus Resort Airportissa minimessuilla ja edelleen tilausajokuljetuksia tilaisuuteen Tikkurilasta sekä Kampista samalla tarjoten.

Lue lisää tapahtumasta täältä

Messuillaan laivalla!

Nyt ei kirjaimellisesti tarvitse mennä merta edemmäs kalaan messuille. Lähde sinäkin kanssamme mukaan Matkailun iltapäivään, joka järjestetään 8.2.2018 Silja Serenade laivalla klo 12:00-15:00, joka pysyykin visusti ankkuroituna rannassa. Luvassa on matkailun ammattilaisten ajankohtaisimpia aiheita, lyhyitä, mutta monia yhteistyökumppaneiden esittelyitä ja kevyttä lounastarjoilua. Lisäksi pääset tutustumaan paitsin laivaan, myös tarkemmin Lehtimäki Tilausajot uusimpaan bussikalustoon, joka on esillä terminaalin edessä. Aivan loistava tilaisuus sinulle, joka mietit tulevia tyky-, tyhy- tai esim. kokoustapahtuman järjestelyitä.