Tulevana kesänä risteilylaiva Silja Europa tekee yhteensä kahdeksan erikoisristeilyä: neljä Visbyhyn, kolme Riikaan ja yhden risteilyn uuteen kohteeseen Maarianhaminaan. Kaikki erikoisristeilyt toteutetaan päivä kohteessa -periaatteella siten, että matkustajat viettävät laivalla kaksi yötä ja perillä kohteessa yhden kokonaisen päivän. Lähdöt Helsingistä. 

Tallink Siljalla puhkutaan intoa ja miksipä ei, kun luvassa on unelmien kesä Europan hellässä huomassa Itämeren aalloilla. Tallink Silja Oy:n Head of Product Management Jani Mäkelästä näkee, että kesän uusia matkoja odotetaan suurella innolla.

– Tulevan kesän kohdevalikoimaa laajennettiin, koska viime kesän erikoisristeilyt Visbyhyn ja Riikaan olivat erittäin onnistuneita ja suosittuja. Olemme iloisia, että saamme ensi kesänä uuden kohteen erikoisristeilyjen valikoimaamme, kun Europa tekee myös Päivä Maarianhaminassa -risteilyn Helsingistä. On hienoa, että Europalla tehdään ensimmäistä kertaa tällainen risteily kotimaan kohteeseen, vahvistaa Tallink Siljan Jani Mäkelä.

Lehtimäki Tilausajot vie sujuvasti satamaan

Risteilyjen lähtö- ja saapumisajat on mietitty mahdollisimman sujuviksi ja mukaviksi matkustajille. Sekä Visbyssä että Riiassa hintaan kuuluu kuljetus kohteessa satamasta keskustaan ja takaisin.

Lähteminen on helppoa, sillä matkaan voi sisällyttää bussikuljetukset kätevästi Kuusankosken, Kouvolan ja Lahden kautta satamaan. Katso tarkemmat lisätiedot sivuiltamme.

– Ensimmäinen risteily on jo vappuaattona Riikaan. Mikä onkaan upeampi tapa juhlistaa kevättä ja vappua, kuin risteily Itämeren aalloilla. Toivotamme kaikki tervetulleiksi mukaan Tallink Siljan upeille risteilyille, kutsuu Lehtimäki Tilausajot Oy:n markkinointijohtaja Sanna Lehtimäki.

Maarianhaminan risteily aloitetaan miellyttävästi Tallinnan kautta, jolloin myös Virosta voi nousta laivaan. Paluumatkalla Suomesta lähteneet risteilyvieraat voivat viettää aamupäivän Tallinnassa ja paluu Helsinkiin on iltapäivästä. Tarkemmat aikataulut ja lisätiedot sivuiltamme. Matkojen myynti on nyt alkanut – luvassa on huikeita retki- ja ohjelmasisältöjä jokaiselle matkalle.

Varaa oma risteilysi tästä:

Riika 30.4., 30.6. tai 12.8.

Visby 14.7., 21.7., 28.7. tai 4.8.

Maarianhamina 8.7.

…Tiesitkö, että Europa on Itämeren suurin matkustaja-autolautta, siihen mahtuu yli 3000 matkustajaa. Europalle tehtiin mittavat uudistukset vuoden 2016 lopussa.