Sujuvaa tilausajopalvelua lähelle ja kauas

Lehtimäki Tilausajojen syyssesonki on erityisen vilkas. Koululaiset suuntaavat syysretkille, yhdistysten väki tutustumiskäynneille, urheilujoukkueet pelireissuille, yritysväki alan ammattimessuille ja tykypäiville.

Minne oman ryhmäsi matka seuraavaksi suuntautuu? Lyöttäydy Lehtimäki Tilausajojen matkaan näkemään ja kokemaan uutta!

Tykkäätkö tutusta keltaisesta vai tyylikkäästä mustasta?

Bussilla koko ryhmä pääsee mukavasti ja varmasti kohteeseen – eikä millä tahansa rotiskolla, vaan tyylikkäästi Lehtimäen Tilausajolla! Yli sadan auton kalustosta on vara valita sopiva bussi ja matkustusmukavuus.

Tyylilyyli valitsee Premiumin!

Ensiluokkainen matkustusmukavuus ei aiheuta kitinää ahtaista jalkatiloista tai ilmavuuden puutteesta. Jo bussimatka on elämys! Tutustu valikoimaan

Hyvää matkaa Comfort-bussilla!

Keltaiset tilausajobussimme ovat tuttu näky tien päällä. Joko mennään? Tutustu valikoimaan

Mikä tahansa tilausajobussimme valitsetkin, rattia pyörittää aina palveluhenkinen ammattikuljettaja. Kuljettajamme saapuu lähtöpaikkaan sovittuun aikaan, huolletulla ja siistillä bussilla. Tilaamasi lisäpalvelut on hoidettu valmiiksi nekin.

Tee matkanteosta astetta parempi lisäpalveluilla:

Maistuisiko pikkupurtava?

Järjestää retkieväät valmiiksi bussiin. Ryhmien suosikkeja ovat olleet mm. suolaiset tapakset ja raikkaat hedelmät. Toiveet voit kertoa tarjouspyynnössä tai luottaa meidän makuumme eväsvalinnoissa.

Tarvetta oppaalle ja tarinoille?

Opaspalvelumme tekee etenkin turistikohteisiin tutustumisesta mielenkiintoisemman. Esimerkiksi pääkaupunkiseudun matkailukohteet taustoineen ovat oppaillemme hyvinkin tuttuja ja tarinaa riittää.

Omat matkaideat vähissä?

Jos oma pää lyö tyhjää matkakohteen valinnassa tai reitin suunnittelussa tai vaikkapa matkan varrelle osuvan nähtävyyden tai ruokapaikan valinnassa, kysy vinkit meiltä. Olemme asiakkaittemme kanssa kolunneet Suomea ristiin rastiin, joten takataskustamme löytyy monia ideoita ryhmille sopivista vierailukohteista tai vaikkapa matkan varrelle osuvista ruokapaikoista.

Tilauksen kanssa ”ei oo häpee olla nopee”

Lehtimäki Tilausajojen kysyntä on syyssesongilla erityisen kova, joten oman varauksen kanssa kannattaa kiirehtiä. Kokeneina tilausajopalvelujen tarjoajana saamme nopeasti kopin tarpeistasi ja autamme kaikissa valinnoissa.

Onnistunut matka toteutuu näin helposti:

Lähetä tarjouspyyntö – se on hetkessä tehty! Saat tarjouksen 2 arkipäivän kuluessa.

Vahvista tilaus ja jää hyvillä mielin odottamaan matkapäivää.

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt myös
p. 0207 509 550 (arkisin klo 8-16)

tilausajot@lehtimakigroup.fi