Vuosi vaihtui ja matkailun uusi sivu on hyvä aloittaa milläs muullakaan, kuin talvilomien tai virkistyslomien suunnittelulla talvisissa merkeissä. Lumentuloa ja sopivan kirpsakkaa pakkasta on odoteltu hiihtokansan toimesta varsinkin eteläisissä osissa Suomea. Jos lähistösi ladut tai rinteet eivät ole vielä priimakunnossa, niin hätä ei ole suuri. Lehtimäki Tilausajot bussilla pääset kätevästi ja vaivattomasti paremmille hiihtoladuille, kauemmas tai lähemmäs, vaikka suoraan monot jalassa rinteeseen.

Yrityksen, yhdistyksen, seuran tai kaveriporukan kesken tehdyllä virkistysmatkalla hyödynnät aikasi bussissa sinulle sopivimmalla tavalla. Perillä kaikilla on aikaa keskittyä olennaiseen, yhdessä olemiseen ja hauskanpitoon samalla kuntoillen! Viimeisen vuodenkin aikana olemme kuljettaneet tuhansia ihmisiä esim. Tahkolle, Ylläkselle, Saariselälle, Leville ja Himokselle. Aktiviteettiä löytyy toista tolkkua. On kelkkailua, koirasafaria, poroja, Lapin kastetta ja vaikka jos mitä urheilun ja elämysten parissa. – Mistä koostuisi teidän matkanne?

Jos matkasuunnitelmat ovat jo hyvissä kantimissa, mutta ryhmänne kuljetus on vielä varaamatta, varaa tarpeisiisi soveltuva tilausajobussi ja suuntaa kohti talven riemuhetkiä! Ota yhteys Tilausajomyyntimme iloisiin asiakaspalvelijoihin.

Tilausajomyynti (arkisin klo 8.00 – 16.00)

Puh. 0207 509 5550

Tilausajot@LehtimakiGroup.fi

Mikäli haluat räätälöidyn paketin avaimet käteen -periaatteella, ota yhteys Matkatoimistomme reippaisiin ammattilaisiin. Voit jopa yllättyä mitä kaikkea loihdimme ryhmänne iloksi.

Ryhmä- ja kokousmyynti (arkisin klo 9.00 – 16.00)

Puh. 0207 509 519

Ryhmat@LehtimakiGroup.fi