Talviurheilua parhaimmillaan

Hiphei ja taas mennään! Salpausselän kisat eli Salppurit ovat jälleen nurkan takana. 2-4.3.2018 järjestettävissä kisoissa on tarjolla yhdistettyä, mäkihyppyä, parisprinttiä ja tietenkin maastohiihtoa. Viime vuoden MM-kisat olivat jälleen loistava taidonnäyte siitä, että Suomessa ja varsinkin Lahdessa talviurheilun riennot osataan järjestää ammattimaisesti sankoillekin joukoin yleisöä ja osanottajia. Paikan päällä tunnelma on katossaan, joten lähdetään rytinällä kotisohvan sijaan kannustamaan Pärmäkoski, Iivonen & kumppanit livenä voittoon!

Tutustu kilpailuohjelmaan tästä

Kisalinkku on helpoin ja hauskin tapa!

Lähdet sitten kannustamaan katsomoon, VIP-tiloihin tai lasten kanssa riemukasta talviliikunnan päivää viettämään, varaa lippusi jo nyt! Tilaamalla ennakkoliput kisalinkulla liikkuen, varmistat helpoimman ja hauskimman tavan liikkua. Tästä pitävät huolen Lehtimäki Tilausajojen loistavat kuljettajat.

Kisalinkku ja -lippu paketti edullinen vaihtoehto.

Kuljetukset lauantaina: Helsingistä ja Turusta.

Kuljetukset sunnuntaina: Helsingistä, Kuopiosta ja Ikaalisista.

 

Pääset kätevästi matkan varrelta kyytiin.

Kurkkaa täältä kisalinkkujen lipputarjonta.

Koko perheen talvikarnevaali

Salppureissa on tänä vuonna jokaiselle jotain ja varsinkin lapsiperheille viime vuoden pohjalta kehitetty vaikka jos mitä ohjelmaa. Festival Arenalla on isoin ikinä tähän mennessä rakennettu puuhaparkki, jossa opiskelijat vetävät askartelukerhoa, tarjoavat kasvomaalauksia tai esim. lukevat satuja. Lasten talvimaassa tarjolla on monenlaista aktiviteettia lumisählystä aina rohkeimmille K6-hyppyrimäestä ponnistamiseen. Eikä ikä ole este, pyllymäkeen mahtuu joka iikka!

Tutustu tarjontaan ja aktiviteetteihin tästä

Ja mitä olisi kisat ilman kisamunkkia ja kisakaakaota? Ruokamyyntipisteitä on hyvin tarjolla, eikä metrilakuakaan ole unohdettu. Aikuisempaan makuun suunnattu After Ski ei sekään ole unohtunut. Suurhallissa eli kisojen Festival Arenalla menosta huolehtivat lauantai iltana kattava kaarti artisteja ja illan kruunaa aina odotettu ilotulitus! Meno on takuuvarmasti viileän hienoa! Kurkkaa La-illan ohjelmatarjonta.