MAAJOUKKUEIDEN MATKASSA MYÖS LEHTIMÄKI 

Koripallomaailman odotus palkitaan, kun neljäskymmenes FIBA EUROBASKET 2017 –turnaus pyörähtää käyntiin tänään 31.8.2017. Euroopan 24 parasta maata ottavat kentät haltuun neljässä eri maassa. Suomi ja Helsinki isännöivät yhtä kisojen alkulohkosta 100-vuotisen itsenäisyytensä kunniaksi.

Lehtimäki Tilausajot hoitaa maajoukkueiden kuljetukset majoitustilojen ja kisa-areenan välillä Helsingissä. Jokaisella maajoukkueella on oma bussi, komeasti maatunnuksin teipattuna. Kaikkiaan Lehtimäen maajoukkuebusseja on liikenteessä kuusi.

Nälkäiset sudet valtaavat areenan

Suomen Susijengi kohtaa avausottelussa Helsinki Arenalla MM- ja EM-pronssimitalisti Ranskan. Tämän jälkeen Sudet ottavat mittaa perinteisistä korismahdeista Sloveniasta, Puolasta ja Kreikasta sekä kumppanimaasta Islannista. Luvassa on tähtiä kumartelematonta peliä, joten Susijengin kasvava fanijoukko saa taatusti urheiluviihdettä ja ulvontaa koko rahan edestä.

Muut EM-alkulohkot pelataan 31.8.-7.9. Cluj Napocassa Romaniassa, Istanbulissa Turkissa ja Tel Avivissa Israelissa. Pudotuspelit pelataan 9.-17.9. Istanbulissa. Euroopan korisherruus ratkeaa loppuottelussa 17.9. Istanbulissa.

Hieno laji, huikea urheilutapahtuma

Koripallomaajoukkueiden kuljettaminen on Lehtimäelle kunnia-asia. Hemmottelemme kovakuntoisia huippu-urheilijoita rennolla, tasaisella ja turvallisella bussikyydillä sekä ammattitaitoisella palvelulla. Urheilujoukkueet ovat meille ennestään tuttu asiakasryhmä, joten tunnemme hyvin asiakkaidemme tarpeet, kertoo Lehtimäki Tilausajojen liikennejohtaja Toni Saarinen.

Lehtimäki Tilausajot kannustaa ja on kotikilpailujen hengessä mukana.

Lisätiedot

http://www.fiba.basketball/fi/eurobasket/2017

Katso koko EM-kisaviikon otteluohjelma

http://www.fiba.com/eurobasket/2017/fullschedule