VALTTERI BOTTAS DUATHLONIN KULJETUSKUMPPANINA LEHTIMÄKI

Iloisia tapahtumauutisia urheiluhullulle Suomen kansalle: Lehtimäki Tilausajot toimii elokuussa ensimmäistä kertaa järjestettävän Valtteri Bottas Duathlonin kuljetuskumppanina. Yhteistyöstä ja uudesta tapahtumasta ilahtuneina kuljetamme kannustajat kisapaikalle Lahdesta veloituksetta ja Helsingistä hinnoin, jotka eivät päätä huimaa!

 

Kaikki joukolla Pajulahteen  

Maastoduathlon-tapahtuma järjestetään 20.8.2017 klo 9-18 Valtterin kotiseudulla Lahden Nastolassa. Duathlonissa kisataan Liikuntakeskus Pajulahden pururadoilla kahdessa lajissa, maastojuoksussa ja maastopyöräilyssä. Bottas itse saapuu haastamaan kilpailijoita miesten sarjaan, lisäksi kisataan naisten sarjassa ja perhesarjassa. Katsojat voivat seurata kilpailutapahtumia metsäreitin varrella ja tapahtumakeskuksessa.

Luvassa on vauhdikas ja ohjelmallinen päivä Pajulahden kuvankauniissa maisemissa. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy.

 

Lehtimäen kyytiin Lahdesta ja Helsingistä

Lehtimäellä ollaan innoissaan Valtterin kilpailumenestyksestä ja halusta luoda omaa nimeä kantava jokavuotinen urheilutapahtuma omalle kotipaikkakunnalleen. Lehtimäki Tilausajot haluaa olla osaltaan luomassa onnistunutta tapahtumapäivää tarjoamalla ilmaiset bussikyydit Lahdesta Pajulahteen ja takaisin. Lipun Helsingistä saa vain seitsemällä eurolla.

Varaa paikkasi bussista

HELSINKIVaraa paikkaisi klikkaamalla tästä

Kuljetuksen hinta 7 euroa/henkilö/suunta ennakkoon ilmoittautuneille

Lähtö Helsingistä klo 10:00

Paluulähtö Helsinkiin klo 18:00

LAHTIVaraa paikkasi klikkaamalla tästä

Meno-paluu kuljetus veloituksetta ennakkoon ilmoittautuneille

Lähtö Lahdesta klo 10:00 ja klo 11:00

Paluulähtö Lahteen klo 17:00 ja klo 18:00

 

– Tavoitteena on tehdä mukava tapahtuma, jossa on rento meininki – kunnon kilpailuhenkeä unohtamatta. Olisi mahtavaa, jos formulafanit ja jengi tulevat sekä Suomesta että ulkomailta katsomaan mistä olen lähtöisin. Urheilu on niin hieno juttu, joten toivon, että tämäkin kilpailu kannustaa ihmisiä liikkumaan enemmän. Kisapäivää voi tulla seuraamaan koko perheen voimin, Valtteri Bottas korostaa tapahtuman lehdistötiedotteessa.

 

Lue ajantasainen tapahtumainfo

www.valtteribottasduathlon.com

Tapahtuman Facebook-sivut

https://www.facebook.com/events/122099738372789/?fref=ts