Ajankohtaista tietoa liittyen koronavirustilanteeseen

Hyvä asiakkaamme,

Valtioneuvoston (16.3.) antama valmiuslaki linjaa toimintaa Suomessa ja kaikkea matkustamista ulkomaille suositellaan vältettäväksi tällä hetkellä.

Näiden linjausten pohjalta Lehtimäki Matkat peruu kaikki matkat 30.4.2020 asti. Olemme yhteydessä kaikkiin matkan varanneisiin. Yhteydenotot tapahtuvat vaiheittain matkustusajankohdan mukaisessa järjestyksessä ja voivat kestää useampia päiviä ja jopa viikkoja. Toivomme teiltä malttia – tilanne on meille kaikille uusi. Yhdessä saamme asiat ratkottua!

Matkan siirto tai lahjakortti
Tarjoamme ensisijaisena vaihtoehtona matkan siirtoa tai matkatoimiston lahjakorttia vastaavalle summalle. Matkan peruutuksen osalta ja matkarahojen palautuksessa neuvottelut ovat avoinna monen asian osalta mm. missä ajassa rahat tulee palauttaa. Tilanne on sama koko Euroopan osalta tällä hetkellä.

Olemme tehneet päätökset varmistaaksemme asiakkaidemme turvallisuuden. Seuraamme tilanteen kehittymistä aktiivisesti Valtioneuvoston, UM:n sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n kanssa ja toimimme annettujen ohjeistusten ja esitysten mukaisesti.

Matkatoimisto palvelee puhelimitse ja sähköpostitse
Lehtimäki Matkojen toimisto on asiakkailta tällä hetkellä suljettu, jotta voimme toimia mahdollisimman nopeasti. Toivomme malttia – olemme yhteydessä kaikkiin matkan varanneisiin henkilökohtaisesti aikajärjestyksessä. Jos asia ei ole kiireinen, toivomme, että vältät nyt yhteydenottoja toimistoomme. Puh. 0207 509 509 ja sähköposti Matkat@LehtimakiGroup.fi

Matkan peruuntuminen
Jos matkan peruuntuminen tapahtuu viranomaisen asettaman matkustus-suosituksen vuoksi, palautamme jo tehtyjä maksusuorituksia vain niiltä osin kuin saamme palautuksia eri palveluntuottajilta. Pyydämme myös huomioimaan, että maksusuoritusten palauttamiseen saattaa mennä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa huomattavasti normaalia pidempi aika.

Jos asiakas peruuttaa matkan, noudatamme kulloinkin kyseessä olevan matkan voimassa olevia peruutusehtoja. Varatun matkan peruutusehdot löytyvät matkan varausvahvistuksesta.

Tilanne elää jatkuvasti ja uusimmat ja luotettavimmat tiedot löytyvät THL:n, Ulkoministeriön ja valtioneuvoston sivuilta.

Lisätietoa löytyy myös matkanjärjestäjien sivuilta: 

Viranomaistietoa koronavirustilanteesta

Muutokset mahdollisia! Sivustoa päivitetään.