Jokerit matkasi vakavasti loukkaantuneen jääkiekkoilija Teemu Tenhusen avuksi järjestettyyn hyväntekeväisyysotteluun Hämeenlinnaan Lehtimäki Tilausajojen bussilla. Matka sujui keskittyneissä tunnelmissa – viesti oli kaikille selvä: jääkiekossa kaveria ei jätetä.

kuvateksti: Ritari-areena pullisteli auttamisen halua. Kentällä nähtiin niin entisiä kuin nykyisiä kiekkoilijoita. Kuva: Mikko Taipale.

Lehtimäen Tilausajojen bussi kuljettajineen saapui Hartwall-areenalle hyvissä ajoin. Sillä aikaa kun pelaajat nousivat bussin kyytiin, kuljettaja auttoi joukkueen huoltajaa pakkaamaan varusteita autoon. Bussin matkustajina oli reilut puolet pelaavasta kokoonpanosta, huoltaja, valokuvaaja sekä Jokereiden tapahtumamyynnin edustaja. Loput saapuivat Ritari-areenalle omilla autoillaan.

On hienoa päästä auttamaan

Lähes 3000 katsojaa oli paikalla seuraamassa, kun HPK:n ja Jokereiden alumnijoukkueiden pelasivat Ritari-areenalla hyvän asian puolesta. Ottelun kaikki lipunmyynti- ja huutokauppatulot ohjataan lyhentämättöminä Tenhuselle.

Jokereiden paidoissa pelasivat mm. Teuvo Teräväinen, Eero Somervuori, Jani Rita ja Anssi-Jussi Niemi. Kentällä nähtiin monia muitakin entisiä ja nykyisiä kiekkotähtiä sekä Tenhusen joukkuekavereita HPK:sta. Tapahtuma huipentui, kun ”Tenhun” pelinumero 33 nostettiin Rinkelinmäen jäähallin kattoon. Ottelu päättyi HPK:n alumnijoukkueen voittoon.

Kuvateksti: 25.8.2018 pelattu hyväntekeväisyysottelu kertoo Teemun rohkeudesta sekä koko kiekkokansan suuresta sydämestä. Kuva: Mikko Taipale.

– Tapahtuma oli Jokereiden arvojen mukainen ja oli ilo olla auttamassa ja pitämässä huolta Teemun tulevaisuudesta. Nostamme hattua HPK:lle hyväntekeväisyysottelun järjestämisestä ja arvostamme, että tällaisia tapahtumia järjestetään yli seurarajojen, kertoo Jokerit Hockey Club Oy:n tapahtumamyynnin johtaja Sari Kämäräinen.

kuvateksti: Ritari-areena pullisteli auttamisen halua. Kentällä nähtiin niin entisiä kuin nykyisiä kiekkoilijoita. Kuva: Mikko Taipale.

Myös kuljettaja on tiimipelaaja

Joukkueen kuljetuksissa tarvitaan matkustusmukavaa ja hyvin varusteltua kalustoa. Jokereissa ollaan tyytyväisiä Lehtimäen tilausajobusseihin – ne ovat siistejä, penkit mukavia istua, jalkatilaa on riittävästi, wifi-yhteydet toimivat ja älylaitteita pystyy lataamaan. Nyt bussin takaosassa oli sohvaryhmä, jossa pelaajien oli helppo seurustella keskenään. Näin bussin etuosassa istuvat saivat rauhassa keskittyä tulevaan tapahtumaan.

Joukkueessa arvostetaan erityisesti ammattikuljettajan hyvää pelisilmää erilaisissa kuljetustilanteissa. Tälläkin kertaa kuljettaja oli hyvin tietoinen pelitapahtuman luonteesta, auttoi varusteiden pakkaamisessa ja purkamisessa, oli mukana pukukopissa ja ottelua seuraamassa. Ystävällinen palveluasenne ja innostus lajiin tekevät kuljettajasta kuin yhden joukkueen jäsenistä.

Kun kiekko liikkuu, Lehtimäki kuljettaa

Lehtimäki Tilausajojen ja Jokereiden hyvin sujunut yhteistyö jatkuu myös kaudella 2018-19. Jokereiden suunnatessa vieraspeleihin KHL-areenoille Baltiaan Lehtimäen Tilausajobussi kulkee Hartwall Areenan ja Helsinki-Vantaan lentokentän väliä joukkueen aikataulujen mukaisesti. Lehtimäki Tilausajot huolehtii myös KHL-vierasjoukkueiden kuljetuksista Suomessa Jokereiden kotipelien aikana. Keltaisilla Lehtimäen busseilla kuljetetaan myös Jokereiden A-junioreita vieraspeleihin ympäri Suomea.

Jokerit kiittää Lehtimäki Tilausajoa luotettavasta yhteistyöstä!

Uutinen tapahtumasta: http://www.jokerit.com/tenhun-peli-toi-kiekkovaen-yhteen