Jokereiden punakeltainen historia alkoi vuonna 1967. Itähelsinkiläisen jääkiekkoseura sai uuden käänteen kiekkokaudella 90-91, kun onnenpotku nimeltä Hjallis Harkimo otti Jokereiden ohjat käsiinsä. Muutto Hartwall-areenaan syksyllä -97 oli sekin iso luku punakeltaisen kansien lehdillä. Uusi sivu kirjoitettiin kaudella 2014-15, kun Jokerit liittyi maailman toiseksi kovimpaan kiekkoliiga KHL:n edustamaan Suomea. Nyt starttaavalla kaudella seura juhlii värikästä 50-vuotiasta historiaansa.

Kiekko vie ja Lehtimäki kuljettaa

Lehtimäki Tilausajot kulkee juhlivan Jokerin matkassa alkavalla kiekkokaudella niin koti- kuin vieraspeleissäkin Baltiassa. Lehtimäki vastaa myös KHL-vierasjoukkueiden kuljetuksista Suomessa Jokereiden kotipelien aikana.

Lehtimäen ja Jokereiden yhteistyön pelikuviot on hiottu edellisien vuosien aikana huippuunsa, joten tuntuma KHL-joukkueen tarpeisiin on saatu. Kiekkopelaajat ja joukkuejohto arvostavat samoja varusteluita kuin yritysasiakkaatkin; miellyttäviä istuimia, ilmastointia, WiFi:ä sekä hyviä tavaratiloja. Kun matkustusmukavuus on taattu, joukkueella on aikaa hioa pelistrategiat kuntoon, keskittyä tuleviin peleihin sekä palautua henkisesti ja fyysisesti rankkojen matsien jälkeen

– Jo 80 vuotta tilausajoja on kerryttänyt aikamoisen tietopankin siitä, mitä asiakkaat kuljetuspalveluissa arvostavat. Tallissamme on tällä hetkellä 96 matkustusmukavaa bussia, kertoo Sanna Lehtimäki.

Jooo! keee! rit!

Jokerit-huuma on elämäntapa ja kerää fanit yhteen sinne, missä kiekko tippuu jäähän ja kannatuslaulut raikuvat. Myös Lehtimäki fanittaa kiekkoa ja järjestää Jokerifaneille kuljetukset muualta Suomesta Helsinkiin sekä vieraspeleihin. Kuljetusten lisäksi Lehtimäellä on tarjota otteluliput kilpailukykyiseen hintaan.

Lehtimäki on kiekonnälkäisen kansan luottokumppani. Esimerkiksi vuodentakainen Jokereiden fanimatka Riga Road Trip oli huikea reissu. Tutustu reissutunnelmiin oheisesta linkistä. http://news.lehtimakigroup.fi/jokereiden-fanimatka-riga-road-trip-huikea-reissu/

 

Jokerit kohtaavat Venäjän Ak Bars Kazanin Hartwall Areenalla tänään 17.10.2017 klo 18.30-20:30.

Varaa fanibussi ja edulliset lippusi seuraaviin otteluihin jo nyt! http://lehtimakitilausajot.fi/tarjouspyynto/

Katso otteluohjelma http://www.jokerit.com/tulevat-ottelut

Hyppää kyytiin ja hurmaannu jääkiekosta
http://www.jokerit.com/hyppaa-kyytiin-ja-hurmaannu-jaakiekosta

 

Lehtimäki Tilausajot toivottaa hienoa kiekkokautta juhliville Jokereille faneineen!